Hoe krijg je wat je wilt?

 

Ik heb foto's gemaakt van mensen, dieren en zelfs hoogwaardigheidsbekleders en het was een genot voor mij alleen. Dat is het plezier van fotografie, iets kunnen creëren wat een ander nog nooit heeft gezien. In de loop van mijn carrière heb ik veel banen gehad en dingen geleerd waar de meeste mensen alleen maar van konden dromen.

Kijk bijvoorbeeld eens naar het werk van bestelwagens als theekerboom, die een foto maakt die representatief is voor het leven. Het onderwerp wordt vertegenwoordigd door de schaduw van een individuele honkbalspeler die de vleermuis vasthoudt, en de achtergrond achter de sportkleding is denkbeeldig. Sp broeders, zoals sportmeesters weten, hebben die schaduwen laten verschijnen. Maar als je het aan een klant probeert te verkopen, mislukken de meeste. Dat komt omdat ze fotografie niet begrijpen. Ze weten niet dat om de perfecte foto samen te stellen, creativiteit, oefening en urenlang oefenen nodig is.

Ik heb dezelfde kwaliteiten. Ik ben een creatief persoon, zoals de Boomers zelf die zijn opgevoed met de kunst van het adverteren. Het kostte veel geld om naar Californië te gaan, zodat we de essentie van de American Dream konden vastleggen. Elk jaar produceerde ons bedrijf 1.500 foto's, 500 van elkaars afdrukken, en die moesten we binnen enkele uren wegdoen. Voordat je ze kon weggooien, wilden we ze hebben. Om een ​​klant te bereiken, moesten we hem laten zien wat we waard zijn. We moesten bewijzen dat we de beste waren, dat niemand anders kon doen wat we deden, dat we de marketing begrepen en dat we geld konden verdienen.

Voorbereiding is de sleutel om te krijgen wat je wilt op elk gebied van het leven. Als je je droombaan probeert te krijgen, kost het veel werk en planning. Als je de CEO van een bedrijf bent, heb je visie en overtuigingskracht nodig.

Mijn advies aan jou is dat je je specialiseert op het gebied waarin je uitblinkt. Ik ben begonnen in de reclame, omdat ik daar echt een passie heb. Om een ​​goede leider te zijn, moest ik mijn marketingachtergrond combineren met mijn reclamevaardigheden. Ik wilde ook in contact zijn met mijn klanten, die ook mijn medewerkers waren. Zo doe ik het nog steeds. Als je me vraagt ​​hoe ik sportfotograaf ben geworden, zou ik je waarschijnlijk vertellen dat mijn spieren me ertoe hebben gebracht het te doen, maar ik kan met trots zeggen dat ik door mijn fotografie echt mijn brood heb verdiend.

8) Waarom heb je je laatste baan verlaten?

Om dezelfde redenen als ik het aannam en om dezelfde redenen zou jij je baan moeten verlaten.

9) Wat heb je geleerd van je fouten?

Leren van onze eigen fouten is cruciaal voor succes. In de woorden van Intel's mede-oprichter, Bill Gates, "persoonlijke ervaring is de beste leerervaring en het zorgt ervoor dat je de concurrentie ver voorloopt." Het is door onze fouten dat we leren, groeien en veranderen.

Een wijs man zei ooit: "Je grootste vijand is echt je eigen geest." Daar ben ik het mee eens.

10) Wat zijn uw groeiplannen?

Een groeiplan is niets meer dan een utopie. Geen plan hebben, betekent dat je het gewoon aan het uitstippelen bent. Door je werk te plannen en het door jou gekozen vakgebied te bestuderen, kom je daar, maar misschien ook niet.

11) Wat is je grootste troef?

asset is gewoon de kracht om nieuwe ideeën te genereren. Een asset is gewoon iets dat je kunt doen wanneer je maar wilt. Als je eenmaal weet wat je troeven zijn, kun je ze gemakkelijk integreren in je loopbaanplan.

12) Wat is je grootste zwakte?

Mijn grootste zwakte was altijd om mensen te vertellen wat ik dacht dat ze wilden horen. Het was altijd een achterdeurtje om iets gedaan te krijgen. Ik heb geleerd bezitterig te zijn en van anderen te eisen dat ze me vertellen wat zij als een zwakte beschouwen. In feite was het een van mijn fouten dat ik nooit heb kunnen luisteren naar wat anderen zeiden. Ik haat het om een ​​zwakte genoemd te worden, het geeft me een klein gevoel en stelt me ​​bloot aan onnodige kritiek. Probeer zoveel als je kunt om te voorkomen dat je een zwak punt noemt en als je dat doet, is dat bijna altijd een excuus.

13) Wat zijn uw groeiverwachtingen voor de komende vijf jaar?

Mijn verwachtingen kunnen enigszins afwijken van de verwachtingen van mijn manager of mijn opleidingsorganisatie. Mijn manager kijkt misschien naar mijn ontwikkeling van vaardigheden in de komende vijf jaar om te zien waar ik in het algemeen sta en of ik een echt talent ben of gewoon een dikke gans. Mijn trainingsorganisatie zoekt misschien naar mij vanwege mijn specifieke vaardigheden en jarenlange ervaring.

14) Waarom wil je röntgentechnicus worden?

Als je het niet weet, dan is dit een ongebruikelijke vraag. Meestal vragen bedrijven en particulieren om een ​​registratie als röntgentechnicus om wettelijke en gezondheids- en veiligheidsredenen. De echte reden om deze vraag te stellen, is om te zien hoe u zou reageren op een echte situatie en hoe goed u met stress om kunt gaan.