Hoe uw fotografie te verbeteren

fotograaf

Hoe?

1) Stel uw camera in op de handmatige belichtingsmodus.

2) Stel uw witbalans in op de gewenste warmte (L) of koelte (C) en ISO op een hogere waarde dan uw normale instelling. Aangezien we de sluiter langer open moeten houden in de A/Av-modus, zal de minimale sluitertijd toenemen. U kunt dit vooraf bekijken, maar aangezien het niet exact is, moet u dat risico niet nemen.

3) Stel uw statief zo in dat het gelijk staat met de vloer. Stel je zoombereik in op het minimumbereik voor je lens. Ik gebruik meestal ongeveer 35mm op een DSLR.

4) Zet je flitser uit als je die gebruikt.

5) Stel het diafragma in op de hoogste iso-waarde. U zult dit nodig hebben in uw verwerkingssoftware om onze compilatie te versnellen. Idealiter stel je het in op ISO 400, dat is waar de meeste digitale camera’s goed belichte foto’s krijgen uit mijn ervaring.

6) Zet het statief weer rechtop, zodat het gelijk staat met de vloer. Gebruik het dichtstbijzijnde diafragma bij je instellingen in plaats van open zoals op je foto. Als je lens maximaal op f/2 staat bij ISO 100, dan zou je hem instellen op ISO 175, 255, of 640, afhankelijk van de prijs van je lens.

Bijvoorbeeld, een 50mm pixel lens op f/2 zal slechts 8 kleine beelden nemen om ons een 18″ x 24″ afgewerkt beeld te geven. Bij ISO 640 heb je 16,6″ x 24″ bestaande uit 16 foto’s.

Merk op dat je in dit voorbeeld kunt zien dat de helft van het gebouw bedekt wordt door het gebouw. Als je een veel groter diafragma zou gebruiken, zou je foto helemaal niet uit muren bestaan en zou je in plaats daarvan je studio volledig binnen het gebouw hebben.

We gebruiken een groot diafragma op f/1.4 om het lichteffect van de ramen te minimaliseren.

7) Zet het statief op stil en maak meerdere foto’s. Elk half dozijn beelden zal de scherptediepte vergroten. Op deze manier krijgen we veel details en krijgt de foto een druppelvormig uiterlijk.

Doe je camera weg.

Nu heb je tenminste één foto die je kunt beoordelen op Digg of. Ik raad aan om deze link eerst te beoordelen, zodat je snel je computer, telefoon of tablet er direct op kunt richten als je de foto ziet.

Zorg ervoor dat je een goede dag en tijd kiest. Een bewolkte dag, regen, drukte, enz. kan uw rating een beetje beïnvloeden.

Ik heb besloten om mijn twee foto’s te tickaloonen, maar ik wil dat iemand het bevestigt. Ik zou dit kunnen verdrievoudigen; ik denk toch niet dat het zo moeilijk is. Een van de redenen waarom ik 90&90 heb aangenomen is dat de Digg-gemeenschap deze service aan bijna iedereen biedt; zelfs aan kinderen met een cryptocurren waarde. Ik wil er ook op kunnen vertrouwen dat dit goed genoeg is. Beide redenen waren vergelijkbaar met de reden waarom ik besluit de 3e afbeelding weg te gooien.

Bevestig de cijfers op 0/10 (schoon) tot 1/10 (niet schoon), anders weet u misschien meer dan ik.

Opmerking van de redacteur: zorg ervoor dat u een paar minuten de tijd neemt om uw beelden te beoordelen. Gebruik de link om commentaar van andere gebruikers te zien, en fans van de fotografie blog.